Tjänster

TJÄNSTER

15% rabatt om du bokar höstens trädbeskärning innan 31/7

VÅRA TJÄNSTER


Vi kan erbjuda flera olika tjänster inom trädgårdsdesign och trädgårdsskötsel.

Design


På Gröna rum -Trädgård & Design hjälper vi er skapa kreativa lösningar för privata trädgårdar och offentliga ytor. En genomtänkt trädgårdsdesign lägger grunden för en lättskött och klimatsmart trädgård. Med vår hjälp får ni en vacker men funktionell trädgård utformad efter era behov och önskemål. 

Rådgivning


Vill du ha tips och råd för hur du ska tänka kring utformning och skötsel av er trädgård? Boka då en trädgårdsrådgivning. Under ca 1,5 timmar går vi gemensamt igenom och diskuterar tänkbara lösningar.  

Trädbeskärning & Skötsel


Gröna rum - Trädgård & Design erbjuder flera tjänster inom trädgårdsskötsel. Trädbeskärning, häckklippning, ogräsrensning och plantering av växter är några exempel på vad vi kan hjälpa er med. 

Skötselavtal


Teckna ett skötselavtal för ett bekvämt och bekymmerslöst underhåll av er trädgård. Vi skräddarsyr skötselavtal utifrån trädgårdens behov och era önskemål.

Trädgårdsstyling


Står du inför en husförsäljning? Med en välkomnande entré, välklippta häckar, rensade rabatter och rengjorda plattor ser vi till att din trädgård är prydlig och fin inför husvisningen. Eller varför inte inför sommarens trädgårdsfest?!

Presentkort


Att ge bort en trädgårdsrådgivning är ofta en mycket uppskattad present till den trädgårdsintresserade. Hos oss kan du köpa ett presentkort på en valfri summa eller tjänst. 

Trädgårdshistorisk rådgivning


Har du ett äldre trädgård och vill få hjälp att bevara och sköta den på bästa sätt? Ta hjälp av vår kulturvårdare med specialinriktning på trädgård för att hjälpa dig bevara och utforma din historiskt värdefulla trädgård.  

Copyright © Alla rättigheter förbehållna