Design

TRÄDGÅRDSDESIGN

Design


Fyll i kontaktformuläret nedan för att boka en kostnadsfri offert

 
 
 
 

Trädgårdsdesign


På Gröna rum -Trädgård & Design hjälper vi er skapa kreativa lösningar för privata trädgårdar och offentliga ytor. En genomtänkt trädgårdsdesign lägger grunden för en lättskött och klimatsmart trädgård. Med vår hjälp får ni en vacker men funktionell trädgård utformad efter era behov och önskemål.Våra designpaketStora Trädgårdsdesignen


Stora Trädgårdsdesignen ger dig utöver allt som ingår i Lilla Trädgårdsdesignen dessutom förslag på växter som passar för platsens förutsättningar och trädgårdens stil, samt materialval för hårdgjorda ytor. Allt detta presenteras i en illustrationsplan med bilder, en planteringsplan och en komplett växtlista med växtsorter som anger antal plantor och planteringsavstånd. Allt detta gör det möjligt för dig själv att utföra anläggningsarbetet. Vill du inte sköta anläggningen själv kan vi gärna hjälpa dig med anläggningsarbete. 


Pris från 15 000 kr inkl moms beroende på tomtens storlek samt era önskemål

Lilla Trädgårdsdesignen


I Lilla Trädgårdsdesignen ingår en trädgårdsrådgivning samt en ritning på hur trädgården kan utformas på bästa sätt med utgångspunkt från era önskemål och platsens förutsättningar. Ritningen visar trädgårdens olika rum och funktioner samt placeringar av exempelvis träd, häckar, planteringar, gångar, uteplatser och övriga önskemål. Här har du själv möjligheten att välja växter och material, dock medföljer förslag på 3-4 växter som förstärker trädgårdens stil. Förslaget presenteras med en skalenlig illustrationsplan samt bilder på föreslagna växter. 


Pris från 6 000 kr inkl moms beroende på tomtens storlek samt era önskemål 


Copyright © Alla rättigheter förbehållna